Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

46χρονη άκουσε τον σκύλο της να γαβγίζει – Μολις κοίταξε την κάμερα ασφαλείας… κοκκάλωσε [ΒΙΝΤΕΟ]

0

6χρονη ήταν στο σπίτι όταν ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει και να κοιτάει στην μπροστινή πόρτα. Όταν κοίταξε την κάμερα ασφαλείας… κοκκάλωσε!

Η γυναίκα περίμενε τον ταχυδρόμο να της φέρει ένα δέμα, έτσι πήγε και κοίταξε στην πόρτα από ένα μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται διπλά από την πόρτα για να δει αν ήταν ο ταχυδρόμος. Από το παράθυρο θα μπορούσε να δει αν ήταν κάποιος στη βεράντα. Ωστόσο, δεν είδε κανέναν μπροστά στην πόρτα.

Νόμιζε ότι το σκυλί της είχε μυρίσει κάποιον σκίουρο, και γύρισε στην δουλειά της, αλλά ξαφνικά άκουσε το κουδούνι. Πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά ήταν σίγουρα ο ταχυδρομικός, άνοιξε την πόρτα, αλλά … δεν υπήρχε κανένας στην πόρτα.

Η γυναίκα σκέφτηκε ότι ίσως ήταν παιδιά που της έκαναν πλάκα, τότε παρακολούθησε τι είχε καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης (δείτε το παρακάτω βίντεο). Και είδε στο αρχείο μια κινούμενη ημιδιαφανή σιλουέτα με περίγραμμά σαν άνθρωπος.

Η σιλουέτα εμφανίστηκε στην αριστερή πλευρά να πλησιάζει την πόρτα στο σημείο όπου βρισκόταν η κουδούνι. Χωρίς αμφιβολία, ήταν αυτό που χτύπησε την κουδούνι.

Δεν πάει το μυαλό σας! – Υπάρχει λόγος που τα PIN στα ATM έχουν 4ψήφιο κωδικό

Προηγούμενο άρθρο

Κορονοϊός: Τα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση σε ενδεχόμενο έξαρσης του ιού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

Περισσότερα Άρθρα