ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το σπίτι που έχασε ο Γιώργος Ανατολάκης σε πλειστηριασμό

0

Στις 30 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικός πλειστηριασμός όπου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το έχασε.

Η 30η Οκτωβρίου 2019 ήταν μια πολύ δυσάρεστη ημέρα για τον πρώην σταρ και μαχητή των ελληνικών γηπέδων Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος ενημερώθηκε για την απώλεια της κατοικίας του από την οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, μιας και οι πλειστηριασμοί διενεργούνται πλέον ηλεκτρονικά.

Το pagenews.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά το σπίτι το οποίο έχασε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Το σπίτι βγήκε στο «σφυρί» έπειτα από έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης υπέρ τράπεζας έναντι του ποσού των 200.00 ευρώ, το οποίο και είναι μέρος της συνολικής οφειλής. Εις βάρος του «τρέχουν» τέσσερις προσημειώσεις συνολικού ύψους 606.000 ευρώ.

Aυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα Βούλας, είναι 333 τ.μ. Αποτελείται από τον πρώτο όροφο ο οποίος είναι 61 τ.μ., που περιλαμβάνει δύο δωμάτια και δύο λουτρά, το ισόγειο των 75 τ.μ. με σαλόνι, κουζίνα, WC και βεράντα, υπόγειο 75 τ.μ. καθώς και δεύτερο υπόγειο 122 τ.μ. με δύο θέσεις στάθμευσης.

Η μεγαλύτερη στεναχώρια για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν ο χωρισμός του πριν από δυο χρόνια με τη επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. Οι δυο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια και o Ανατολάκης κλήθηκε να πληρώσει διατροφή αρκετών χιλιάδων ευρώ στην πρώην γυναίκα του για την ανατροφή των παιδιών του.

Ένα χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε κόμπος στην οικονομική θηλιά, η οποία έπνιξε τον πρώην βουλευτή και ποδοσφαιριστή και οδήγησε στον πλειστηριασμό της κατοικίας του. Φυσικά για όσους γνωρίζουν τον Γιώργο Ανατολάκη ξέρουν καλά πως είναι ένας ‘μαχητής’ και οι όποιες δυσκολίες βρεθούν μπροστά του θα προσπαθήσει να τις ξεπεράσει. Ακόμη και αν αυτές έχουν να κάνουν με την απώλεια ενός σπιτιού.

πηγή: pagenews.gr

Διόδια: Σε ποιους σταθμούς μειώνονται οι τιμές – Ποιοι δεν θα πληρώνουν

Προηγούμενο άρθρο

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ αποφεύγει με απίστευτο ζιγκ-ζαγκ γυναίκα που πετάχτηκε στον δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερα Άρθρα