ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκης εναντίον συγγενών! Το οργισμένο εξώδικο του Τσοχατζόπουλου με βαριές κατηγορίες

0

Στα …μαχαίρια βρίσκεται με ακόμα δύο πρόσωπα από το συγγενικό του περιβάλλον ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος.

Με εξώδικο, τους ζητεί να απομακρυνθούν από την οικογένεια του ενώ τα κατηγορεί ότι παγίδευσαν την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη για να τη μεταφέρουν στο Ψυχιατρείο ώστε εκείνος να μην έχει επαφή μαζί της.

Το πολυσέλιδο εξώδικο που απεστάλει στις 25 Νοεμβρίου, απευθύνεται στην ξαδέρφη του Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου και στην κόρη της τις οποίες κατηγορεί ότι χρησιμοποιούν το όνομα του για να αποκομίζουν οι ίδιες οφέλη.

Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι “σας γνωστοποιώ ότι δεν θέλω να κάνετε χρήση της συγγένειας μας και του ονόματος μου για δικός σας όφελος.

Σας δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να χρησιμοποιείτε προσωπικές επαφές μου και τους φίλους μου προκειμένου να αποσπάτε χάρες, χρηματικά ποσά και θέσεις εργασίας με τη δικαιολογία ότι το ζήτησα εγώ γιατί δεν τα έχω ζητήσει.

Σας δηλώνω ότι ανακαλώ όποιου είδους πληρεξουσιότητα σας έχω παράσχει”.

Το εξώδικο αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, σημειώνοντας ότι η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου τον επισκεπτόταν συχνά στις φυλακές, κάτι που δείχνει ότι στο παρελθόν οι δυο τους είχαν στενές σχέσεις, ενώ σήμερα ο 81χρονος πρώην πολιτικός την αποκαλεί “θηλυκό Ζήγρα” με τον οποίο όπως είναι γνωστό είναι πρώτα ξαδέρφια.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνεργάστηκε με τις αρχές και στην μαρτυρία του στηρίχτηκε η δίκη και η καταδίκη του Άκη και της γυναίκας του αλλά και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση με τις χρυσές μίζες για τα εξοπλιστικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ.

Τραγωδία: Κατέληξε ο κυνηγός – Τον πυροβόλησε κατά λάθος ο αδελφός του

Προηγούμενο άρθρο

Δεν πάει ο νους σας πώς φεύγει η «τηγανίλα» από το σπίτι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα