ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση ΒΟΜΒΑ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι Έλληνες κουράστηκαν

0

Με ένα ποστ στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδικάζει τη σημερινή απεργία.

Βέβαια τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση και ειδικά αν απορροφήσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ καλό θα ήταν ο Κυριάκος να συνηθίσει τις απεργίες και τις πορείες, εκτός αν βρει τον τρόπο να τις σταματήσει. Δύσκολο όμως.

Άλλωστε το βράδυ τον εκλογών πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ το είχαν δηλώσει ότι θα κατέβουν και στους…δρόμους. Πάγια η τακτική της αριστεράς και φαίνεται πως δεν θα αλλάξει και αυτή την 4ετία(;).

«Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!

Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια.

Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν.

Εμείς νομοθετούμε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία. Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών.

Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!»

Ποια Μύκονος; 430 ευρώ για σπαγγέτι και ψάρι στη Ρώμη – Στον κατάλογο τα είχε 6,5 ευρώ

Προηγούμενο άρθρο

Θλίψη: Νεκρή δημοσιογράφος – Ήταν μόλις 27 ετών!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα Άρθρα