ΓΥΝΑΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίστε το μέτρημα – Στα πόσα χρόνια γάμου οι γυναίκες σκέφτονται την απιστία

0

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, οι επιστήμονες πήραν ως δείγμα ενήλικες γυναίκες απ΄ όλο τον κόσμο και έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών του απατούν τους συζύγους τους είναι τα 36,6 έτη, όταν ο μέσος όρος ηλικίας γάμου είναι τα 29 έτη.

Η απιστία δηλαδή είναι πιθανότερο να συμβεί ανάμεσα στα 7 και στα 8 χρόνια μετά τον γάμο. Οι λόγοι της στροφής προς την απιστία για μια γυναίκα είναι πολλοί. Έλλειψη σεβασμού, έλλειψη πάθους ή κάτι άλλο, το σίγουρο είναι πως κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο μέσος όρος είναι μεταξύ των 25 και των 29. Στην Ισπανία ανεβαίνει κατά πολύ και κυμαίνεται μεταξύ των 40 και 44 ετών. Στην Ουγγαρία ακόμα περισσότερο. Στον Καναδά από την άλλη, οι γυναίκες φέρονται να απατούν τους συζύγους τους κατά μέσο όρο 6,7 χρόνια μετά τον γάμο, στην Σουηδία 4 χρόνια, ενώ στην Ιρλανδία μόλις 3,6 χρόνια μετά την τελετή.

Στην Ελλάδα ο μέσος όρος γάμου είναι τα 30 έτη και οι γυναίκες απιστούν 6 χρόνια μετά, στα 36 έτη κατά μέσο όρο. Η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε επίσης, πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που απατούν, επιλέγουν ερωτικούς συντρόφους μικρότερης ηλικίας, επειδή έχουν καλύτερες επιδόσεις στην ερωτική επαφή.

Πρωτοφανές! Εκτός εαυτού ιερέας στην Κρήτη – Έβριζε και απειλούσε κρατώντας όπλο

Προηγούμενο άρθρο

Επικίνδυνα ελαστικά αγοράζουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Τα υπέρ και τα κατά των μεταχειρισμένων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΓΥΝΑΙΚΑ

Περισσότερα Άρθρα