ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός σε πρωινή εκπομπή του Σκάι – Έφυγε δημοσιογράφος από το πάνελ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Big Brother…(βίντεο)

0

Άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, από την αποχώρηση του δημοσιογράφου της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλου από το πάνελ.

Όπως είπε και ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας, όντας καλεσμένος στην εκπομπή, ο λόγος που το έκανε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, ήταν ως έμπρακτη διαμαρτυρία για τα άνανδρα σχόλια του πρώην παίκτη του reality show, «Big Brother», περί βιασμού.

«Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου, είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για αυτή την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες» και πρόσθεσε λέγοντας: «Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ ως συναδέλφους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να καταδικαστεί κι από εδώ και θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία»

Ωστόσο, ενώ οι συνάδελφοι του έχουν την ίδια άποψη, κατακρίνοντας αυτές τις δηλώσεις, δεν συμφώνησαν με την απόφασή του δημοσιογράφου να αποχωρήσει από την εκπομπή θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο τους προσβάλει.

Τελεσίγραφο έξι μηνών σε «κόκκινους» δανειολήπτες – Ποιοι θα βρεθούν εκτός του νόμου Κατσέλη

Προηγούμενο άρθρο

Έρχονται 9 μποφόρ στο Αιγαίο και βροχές στην Κρήτη (ΧΑΡΤΕΣ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα