ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίλια μπράβο! – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Ανδριώτης που ταΐζει κάθε μέρα τους γλάρους και περιστέρια στη Ραφήνα!

0

Χίλια μπράβο! Αυτός είναι ο Ανδριώτης που ταΐζει κάθε μέρα τους γλάρους και τα περιστέρια στην παραλία και στο λιμάνι της Ραφήνας.

Πολλοί θα τον έχετε δει τα πρωινά ή τα μεσημέρια με σακούλες από τρόφιμα, να περνά ώρες ατελείωτες συντροφιά με τους «φίλους» του.

Μάθαμε ότι πρόκειται για τον Νίκο Μάνεση με καταγωγή από την Άνδρο, ο οποίος ταΐζει τους γλάρους, οι οποίοι έχουν εξημερωθεί σε απίστευτο βαθμό.

Μάλιστα τον «αναγνωρίζουν» από μακριά αυτόν και το αυτοκινητό του και τρέχουν όλοι μαζί για το… μεσημεριανό τους, πιστά στο ραντεβού τους.

Ο κ. Μάνεσης έχοντας την τροφή στο χέρι προκαλεί – προσκαλεί τους γλάρους.

Ξαφνικά πετάγονται σαν βολίδα και βουτάνε ότι βρίσκουν στη σάκουλα, από μπισκότα, πατατάκια, ψάρια, ή άλλες τροφές που κρατά στο χέρι του με αποτέλεσμα να μαζεύονται όλα εκεί.

Τις προηγούμενες μέρες με τα πολλά μποφόρ, και τον τρομερό αέρα, είχαν μαζευτεί μπροστά στο αυτοκίνητό του!

Μιλώντας με τον κ. Μάνεση που για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή του την κίνηση την οποία επαναλαμβάνει σε καθημερινή βάση μας είπε ότι:

«Φροντίζω τους γλάρους μας στη Ραφήνα. Κάθε μέρα τους φέρνω φαγητό και ταΐζω περίπου  200 γλάρους κάθε φορά»… και περίπου 70 περιστέρια…  ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ….. και όσο και ας φαίνεται απίστευτο εγώ ξέρω και το όνομα τους…  το κάθε γλαράκι μου το ξέρω… με το όνομα του… εγώ  τους έδωσα τα ονόματα…. εσείς τα βλέπετε ολα άσπρα…  ΕΓΩ ΟΧΙ!…

Πόσο κοστίζει το φαγητό τους ρωτήσαμε τον κ. Νίκο  Μάνεση… δεν μας απάντησε … το μονο που μας είπε είναι ότι αγοράζει περίπου 15 κιλά ψάρια την ημέρα…. δηλαδή 450 κιλά τον μήνα!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ… Μας είπε ο κ. Νίκος Μάνεσης

Χίλια μπράβο σε αυτόν τον  υπέροχο άνθρωπο!!!!

Ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα στην Ελλάδα

Προηγούμενο άρθρο

Βίκυ Σταμάτη: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα