ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Αμαρουσίου: Τι αναφέρει για την υπόθεση του δημοτικού υπαλλήλου που έταζε διορισμούς

0

Ανακοίνωση με αφορμή υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλο του που φέρεται να έχει εξαπατήσει πολίτες υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, που τονίζει πως «δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου που εξαπατά τους πολίτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλό του που φέρεται να έχει διαπράξει απάτη, ανακοινώνει πως αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων.

Διευκρινίζεται πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα.

Με την ευκαιρία επισημαίνεται πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα».

Tόλης Βοσκόπουλος: Η κόρη του έγινε ηθοποιός – Σε ποια σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της

Προηγούμενο άρθρο

Ποιά Ελλάδα και ποιά Μεσόγειος; Για φαγητό στον διάσημο χασάπη, Salt Bae! Δείτε πόσα πλήρωσε ένας “ταλαίπωρος” στο εστιατόριο του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα