ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

ΕΔΕ για τις καταγγελίες εργαζομένων για εικονικά τεστ κορονοϊού

0

Σε απολογία για πιθανή διασπορά ψευδών ειδήσεων θα καλέσει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτρης Κατσικονούρης τους δύο τραυματιοφορείς του νοσηλευτικού ιδρύματος, μετά τις καταγγελίες τους πως ενώ έγιναν δειγματοληψίες σε προσωπικό του νοσοκομείου για covid19, αυτές ουδέποτε εξετάστηκαν και οι εργαζόμενοι δεν ενημερώθηκαν για την τύχη των τεστ.

Επιπρόσθετα θα διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν οι καταγγελίες. Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον Astra ο τραυματιοφορέας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων κ. Λάμπρος Τσάπαλης, αποκάλυψε ότι δεκάδες δείγματα που ελήφθησαν από υγειονομικούς, ουδέποτε εξετάστηκαν και φυσικά δεν υπήρξε ενημέρωση προς τους εξεταζόμενους.

Ένας άλλος εργαζόμενος, επίσης τραυματιοφορέας, ο Αντώνης Πίσπας, κατήγγειλε πως ενώ βρέθηκε για διακοπές στη Χαλκιδική και έδωσε δείγμα, αναζητώντας την… τύχη των εξετάσεων διαπίστωσε πως το όνομά του δεν υπήρξε πουθενά στο “σύστημα”, ενώ αργότερα ενημερώθηκε πως “δεν γίνονται εξετάσεις στο υγειονομικό προσωπικό”.

onlarissa.gr

Σάκης Ρουβάς: Με τον “δίδυμό” του στην παραλία – Βίντεο ντοκουμέντο

Προηγούμενο άρθρο

Προσοχή! Μην αφήνετε πλαστικά μπουκάλια στο αυτοκίνητο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα