ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική ενέδρα με λοστό σε απεργό οδηγό τουριστικού λεωφορείου

0

Τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, που φαίνεται να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα: αυτό των απεργών και αυτό των απεργοσπαστών, κι ενώ το Σωματείο διανύει την 72η ημέρα της απεργίας.

Μάλιστα η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί τόσο, ώστε όπως καταγγέλλεται, έξω από σούπερ μάρκετ, σήμερα στήθηκε ενέδρα από απεργοσπάστη οδηγό σε απεργό!

Επιβεβαιώνοντας το περιστατικό στο Cretalive, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς σημείωσε πως η επίθεση έγινε με λοστό, τον οποίο, ωστόσο, -αν και αιμόφυρτο από το χτύπημα- το θύμα της επίθεσης κατάφερε να αποσπάσει.

Όπως μετέδωσε το Livetalks, το θύμα της επίθεσης υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ κατόπιν, για το συμβάν, υποβλήθηκαν μηνύσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, Σταύρου Σεραφειμίδη αλλά και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά.

Για 72η ημέρα συνεχίζουν την απεργία οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

Στο μεταξύ συνεχίζονται για 72η μέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, με νέα 24ωρη απεργία από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου από 08:00 πμ έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 08:00 πμ.

Όπως τονίζουν οι οδηγοί σε ανακοίνωσή τους, «Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μας. Συνεχίζουμε μέχρι την δικαίωση».

Διάρρηξη-«μαμούθ» με λεία 400.000 ευρώ από διαμέρισμα συνταξιούχου δικαστικού

Προηγούμενο άρθρο

Σούβλισε περαστικό γιατί… του είπε να μην βασανίζει το σκύλο του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα