LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: Παντρεύτηκα και χώρισα ύστερα από 5 ώρες, ο άντρας μου πήγε με άλλη το ίδιο βράδυ

0

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της και για τη συνεργασία της με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

“Όλοι κοιτούσαν το κορμί μου και όχι τη φωνή μου. Ο μόνος που φέρθηκε σαν οικογένεια και τον λατρεύω είναι ο Ξαρχάκος. Υποκλίνομαι” είπε η Καίτη Ντάλη, μιλώντας στην Espresso.

“Αποφάσισα να φύγω από αυτό το επάγγελμα γιατί κουράστηκα τόσα χρόνια να δουλεύω και να μην με πληρώνουν. Σε θέλουν να τραγουδάς τσάμπα και να τα παίρνουν οι ιδιοκτήτες. Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα οριστικά το τραγούδι”, σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Δεν απέκτησα δική μου οικογένεια. Μία φορά παντρεύτηκα και μετά την εκκλησία χώρισα. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω αυτός ο γάμος. Δεν μπορεί να παντρεύεσαι και ο άλλος να πηγαίνει με άλλη το ίδιο βράδυ”, αποκάλυψε η Καίτη Ντάλη και πρόσθεσε:

“Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άνδρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δύο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Ήμουν ‘όνομα’ τότε. Μετά το ξύλο που έτρωγα από εκείνον, πήγαινα με δεμένα πόδια και χέρια να τραγουδήσω. Κατέστρεψα την καριέρα και τη ζωή μου εξαιτίας του. Όταν χωρίσαμε, είχε βάλει φίλους του και όπου με έβρισκαν με χτυπούσαν. Και πόσα δεν πλήρωσα για να πάρω το διαζύγιο; Περιουσίες. Δεν μου πήρε μόνο τα λεφτά, αλλά τον πλήρωσα με τη ζωή μου ολόκληρη”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις! Η Έφη ήθελε να «δέσει» με μάγια την άτυχη Ιωάννα

Προηγούμενο άρθρο

Αντίπαξοι: Σαν «τσαμπιά» στα καταστρώματα, τι να σου κάνουν οι μάσκες – Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα LIFESTYLE

Περισσότερα Άρθρα