ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απίστευτη ανάρτηση άντρα κάτω από φωτογραφία της γυναίκας του

0

Παντρεμένη ετών 40 με δύο παιδιά, αποφάσισε να αναθερμάνει το πάθος της με τον σύζυγό της (πρώην οδηγό αγώνων αυτοκινήτου), αποφασίζοντας να κάνει για αυτόν μία τολμηρή φωτογράφηση.

Έτσι ζήτησε από μία επαγγελματία φωτογράφο να αναλάβει το book της, το οποίο αποτελείται από 40 σέξι φωτογραφίες, με το ανάλογο ρετούς, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ραγάδες και όλα τα σημάδια από το σώμα της 40άρας είχαν εξαφανιστεί. Η σύζυγος, χαρούμενη από το αποτέλεσμα ανάρτησε μία από αυτές στο λογαριασμό της στο Facebook, ευχαριστώντας την φωτογράφο της για το αποτέλεσμα.

Κάτω από την ανάρτηση ο άντρας της έγραψε:

«Είμαι με τη γυναίκα μου από τα 18μας και μαζί έχουμε δύο όμορφα παιδιά. Στο γάμο μας είχαμε τα σκαμπανεβασματα μας, όπως άλλωστε συμβαίνει στους γάμους και καταλαβαίνω πως αυτές οι φωτογραφίες δημιουργήθηκαν για να ανέβει η ερωτική μας ζωή. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μου διαμαρτύρεται πιστεύοντας πως δε τη βρίσκω σέξι πια, λέγοντας μάλιστα ότι δε θα με κατηγορούσε ακόμη κι αν πήγαινα με μια μικρότερη γυναίκα.

Οι φωτογραφίες σας μου άρεσαν πολύ. Έβλεπα κάτι ιδιαίτερα σέξι, αλλά αυτό δεν ήταν η γυναίκα μου: Σβήνοντας τις ραγάδες ήταν σαν να πήρατε μακριά μας τα δυο μας παιδιά, σβήνοντας τις ρυτίδες εξαφανίσατε 20 χρόνια με γέλια και χαρές, λύπες και δάκρυα, σβήνοντας την κυτταρίτιδα με κάνατε να ξεχάσω το πόσο καλή μαγείρισσα είναι. Το σίγουρο είναι πως με κάνατε να καταλάβω πόσο πολύ λατρεύω τη γυναίκα μου όπως είναι…».

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς με 4,3 εκατομμύρια ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

Προηγούμενο άρθρο

Αυτές είναι οι 6+1 πιο συχνές εpωτικές φαντασιώσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα