UncategorizedΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για Βlue Star Paros & Blue Star Naxos! “Η τραγική κατάσταση στα πλοία πρέπει να αλλάξει τώρα”

0

Με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα σε δυο δρομολόγια της Blue Star Ferries ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ προφύλαξη και μέτρο που τηρεί η εταιρία προς τον κόσμο που ταξιδεύει!

Το 60% πληρότητα ισχύει μόνο για τις θέσεις αεροπορικών καθισμάτων, το κατάστρωμα είναι υπεργεμάτο και το χειρότερο όλων είναι όταν γίνεται η αποβίβαση, καλούν τον κόσμο να κατέβει στο λιμάνι προορισμού γιατί το πλοίο θα αναχωρήσει γρήγορα.

Ο κόσμος χωρίς να έχει καμιά οδηγία από τους υπαλλήλους της εταιρίας, απλώς κατεβαίνει στις σκάλες και περιμένει να ανοίξουν οι πόρτες. Για περισσότερο από 20 λεπτά περιμένουν ολοι στοιβαγμένοι, οι αποστασεις οχι απλώς δεν τηρούνται αλλά γίνεται το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ. Δεν γκρουπάρουν τον κόσμο σε επιβάτες και επιβάτες με αμάξια ας πούμε, δεν υπάρχει κανένα μέτρο για τη διαφύλαξη αποστάσεων. Μια κατάσταση ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ!

Και δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ με αποτέλεσμα να μαθαίνεις για το τραγικό της κατάστασης αφού το πάθεις και δεν εχεις καμιά επιλογή!!

Το βίωσα δε 2 διαφορετικά δρομολόγια της ίδιας εταιρίας, Βlue Star Paros & Blue Star Naxos, δυο από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια του καλοκαιριού. Νιώθω μεγάλη λύπη που το γράφω αυτό γιατί δείχνει ότι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι εταιρίες αν τα καράβια τους γίνονται εστία μόλυνσης και διασποράς του ιού και δεν υπάρχει καμία διάθεση οργάνωσης από πλευράς τους για τις νέες συνθήκες διαφύλαξης της υγείας που όλοι πρέπει να δημιουργούν ώστε να προφυλακτούν υπάλληλοι κι επιβάτες.

Οι δε φόρμες που συμπληρώνουμε πριν την επιβίβαση είναι απλά μια τυπική διαδικασία, συλλέγονται βιαστικά μαζί με τα εισιτήρια χωρίς να τα διαβάζει κανείς. Δηλαδή αν γραψεις ότι έχεις τον ιο, δεν τρέχει κάστανο κανείς δε θα το δει, και ούτε λόγος για θερμομέτρηση πριν την επιβίβαση.

Γιατί τα πράγματα είναι έτσι όταν ο κόσμος έχει κάνει τόση προσπάθεια να προφυλακτεί και να προφυλάξει άλλους τόσο καιρό? Δουλεύω στον τουρισμό και με τι μούτρα μετά από αυτό θα πω σε κάποιον που θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα φέτος, “έλα, έχουμε μέτρα για να σε προστατέψουμε!΄

Tι safety first και μαρκετινίστικες αηδίες είναι αυτές που λέμε ως χώρα όταν δεν γίνονται τα αυτονόητα;; Γιατί δεν πάνε οι δημοσιογραφάρες να μπουν σε ένα πλοίο να καταγράψουν τι γίνεται, ώστε να προφυλάξουν τον κόσμο;

O AΑύγουστος μπαίνει με 110 και πλέον κρούσματα και έχουμε ακόμα τις 2 επόμενες εβδομάδες μπροστά. Δε θέλω να σκέφτομαι τη συνέχεια. Η τραγική κατάσταση στα πλοία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ!

Πηγή: Βίκυ Μανολια – Villy Magnolia (fb)

Γιατί έχει εξαφανιστεί ο Τσιόδρας από το… προσκήνιο;

Προηγούμενο άρθρο

«Τον βρίσκω πολύ ερωτικό…» – Αποκαλύφθηκε on air ο πραγματικός πόθος της Αννίτας Πάνια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα Uncategorized

Περισσότερα Άρθρα