ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία-σοκ: Μαθητές γυμνασίου στην Αθήνα εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με ροζ βίντεο

0

Ακόμη ένα κρούσμα σε ξουαλικής εκβίασης ανήλικης από συνομήλικούς της καταγράφηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μητέρα παιδιού στο enikos.gr, μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο θα διακινούσαν στην περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις τους.

Το enikos.gr επικοινώνησε με το σχολείο αναζητώντας λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον διευθυντή κ. Χαράλαμπο Καρακώστα. Ο κ. Καρακώστας χωρίς να δώσει κάποια απάντηση, μας παρέπεμψε στο υπουργείο Παιδείας.

Επίσης, αναζητήσαμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, κ. Θέμη Παπαδόπουλο, ο οποίος απέφυγε να δώσει απαντήσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας ότι ναι μεν κάτι έχω ακούσει αλλά δεν έχω ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό δεν συνέβη σε χώρους ή ώρες του σχολείου και έτσι, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ανηλίκων.

Η αναγνώστρια, μητέρα μαθητή, ζητά να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων και να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων από το υπουργείο Παιδείας.

enikos.gr

Σάστισε η Κατερίνα Καινούργιου με την ανθοδέσμη που έλαβε στον «αέρα»

Προηγούμενο άρθρο

Ηχητικό ντοκουμέντο με τη μικρή Βαλεντίν! “Είμαι καλά με τη μαμά μου”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα