LIFESTYLE

«Μου έδιναν 10.000 € για ένα βράδυ!» – Η Αθηνά αποκαλύπτει τον βρόμικο κόσμο της showbiz

0

Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το που έσκασε στο «Power of love». Έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον συμπαίκτη της Δώρο Παναγίδη και η σχέση τους αλλά και ο χωρισμός τους έγιναν εξώφυλλα σε περιοδικά.

H Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκτρια η οποία συζητήθηκε από τις πρώτες ημέρες των τηλεοπτικών εμφανίσεών της τόσο για την πραγματική της ηλικία όσο και για τις εμφανίσεις της προ «Power of love» σε άλλες εκπομπές, έχει κρυμμένα μυστικά, τα οποία αποφάσισε να αποκαλύψει σε μια συνέντευξη στην «Espresso» και τον Χάρη Λεμπιδάκη.

Η ίδια βγάζει στη φόρα σeξouαλικές παρενοχλήσεις, «ροζ» προσφορές και χρηματικά ποσά για να ξαπλώσει στο κρεβάτι αντρών…

Σε γνωρίσαμε από ένα reality σχέσεων που δέχτηκε όμως και έντονη κριτική. Τι γεύση σού έχει αφήσει το «Power of love»;

Μου αφήνει μια όμορφη γεύση. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και θα τη θυμάμαι τουλάχιστον έτσι. Δεν μετάνιωσα που έλαβα μέρος. Ήμουν και πιο μικρή, πιο αυθόρμητη, φιλόδοξη. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και ήμουν αληθινή, το πιο σημαντικό για εμένα.

Είναι εύκολο για σένα να αποβάλεις από πάνω σου τη στάμπα του κοριτσιού από ένα reality;

Όλα είναι στο μυαλό. Αν περιτριγυρίζομαι συνεχώς από αυτό το reality, προφανώς η στάμπα αυτού του παιχνιδιού δεν θα φύγει από πάνω μου ποτέ. Εφόσον ασχολούμαι και με άλλα πράγματα και δεν μένω στο παρελθόν, σιγά σιγά η στάμπα αυτή ξεθωριάζει. Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να αποβάλεις από πάνω σου μια τέτοια εμπειρία που τη μοιράστηκε με χιλιάδες τηλεθεατές.

Επιδίωξες να ασχοληθείς με τον χώρο της τηλεόρασης;

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι που αγαπώ και όταν αγαπώ κάτι, προσπαθώ γι’ αυτό. Προφανώς και επιδίωξα να ασχοληθώ με τον χώρο της τηλεόρασης και όντως έκανα κάποια συνεργασία. Πολλές φορές το ξεκίνημά σου δεν είναι αυτό που θα ήθελες ή ονειρευόσουν. Είμαι μικρή ακόμη όμως και μαθαίνω. Θέλω να παρακολουθήσω και κάποια σεμινάρια μελλοντικά και ό,τι ευκαιρία μού έρθει να είναι χωρίς βρομιά και παρασκήνιο.

 

Κεφάλαιο Δώρος Παναγίδης. Υπήρξατε ζευγάρι, χωρίσατε και συνεχίζουν να σε ρωτάνε ακόμη και σήμερα γι’ αυτόν. Σε ενοχλεί αυτό; Και τι θες να κρατήσεις από αυτή τη σχέση που είχες;

Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτιδήποτε για τον Δώρο. Σέβονται κάποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαράγουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα «πείραμα αγάπης» και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Το τραγούδι πώς μπαίνει στη ζωή σου; Και γιατί ρισκάρεις να ασχοληθείς με αυτό;

Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου, διότι από πολύ μικρή χόρευα, οπότε ο χορός συνοδεύεται με το τραγούδι. Πάνε μαζί αυτά τα δύο. Γενικότερα ρισκάρω στη ζωή μου διότι από μόνη της η ζωή είναι ένα ρίσκο. Η μουσική με ηρεμεί, με εμπνέει. Αυτό το διάστημα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το τρίτο μου κομμάτι. Εχω όρεξη για δουλειά. Ευκαιρία ζητάω να αποδείξω ότι μπορώ.

Είσαι μόλις 22 ετών και πανέμορφη. Έχεις δεχτεί κάποια «ροζ» πρόταση ή προσπάθησαν να σε δελεάσουν με χρήματα και αντάλλαγμα το σeξ για να αρπάξεις μια μεγάλη ευκαιρία;

Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σeξouαλικά και έχω γίνει αποδέκτης «ροζ» πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξαφάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτομα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυμα να είναι και γνωστά. Δεν θα πούλαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγορηματική σε αυτό.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν κράτησες επαφή με τα κορίτσια του «Power of love», με τα οποία ζήσατε πολλές και δυνατές στιγμές;

Έχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπόλοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κράτησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια.

Με τον Χάρη Λεμπιδάκη

Ποιο είναι το γούστο σου σε έναν άντρα; Ποιο είναι το πρότυπό σου και ποιος Έλληνας είναι αυτός που σε εξιτάρει και θα έκανες κάτι μαζί του έστω για μία φορά;

Γενικότερα, το γούστο μου είναι οι ανοιχτόχρωμοι άντρες. Δεν έχω κάποιο πρότυπο, να σου πω την αλήθεια. Το μόνο που ζητάω από έναν άντρα όταν και εφόσον μου κινήσει το ενδιαφέρον, είναι ο σεβασμός και η πραγματική αγάπη. Οχι απαραιτήτως να έχει πολλά από το να με γεμίζει συναισθηματικά! Αυτή την περίοδο θέλω να είμαι μόνη μου. Θέλω να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και πώς θα προωθήσω τον εαυτό μου.

newsbreak.gr

93χρονος παππούς σηκώνεται και συγκινεί με το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Προηγούμενο άρθρο

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15 Αυγούστου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα LIFESTYLE

Περισσότερα Άρθρα