ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σοκ! Γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης προσπάθησε να αρπάξει ένα αγοράκι, με μοναδικό δέλεαρ μια… τυρόπιτα!

0

Νέο σοκ προκαλεί η προσπάθεια αρπαγής ενός μικρού αγοριού στην Κρήτη, που έρχεται στον απόηχο της υπόθεσης με την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει θορυβήσει το πανελλήνιο.

Ως δράστης φέρεται ότι είναι ένας ηλικιωμένος, γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης, ο οποίος προσπάθησε να δελεάσει το παιδί με μία… τυρόπιτα! Μάλιστα, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του ο πατέρας του παιδιού, ο φερόμενος ως δράστης έχει κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου για την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, τη στιγμή που το αγοράκι έπαιζε και ο πατέρας του έπινε καφέ. Κάποια στιγμή, ο ηλικιωμένος πλησίασε χαμογελαστός τον ανήλικο και πιάνοντάς τον από το χέρι τού είπε ότι θα πήγαιναν να του αγοράσει μία τυρόπιτα.

Το σκηνικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον πατέρα, ο οποίος, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του, τινάχτηκε σαν ελατήριο από την καρέκλα του και έφτασε σε κλάσματα του δευτερολέπτου δίπλα στον ηλικιωμένο, αρπάζοντας τον γιο του από τα χέρια του. Η επόμενη κίνηση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να καταγγείλει το περιστατικό.

Σε βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και, πλέον, την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει εξηγήσεις για όσα του αποδίδονται. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ρητά και κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το παιδί, όπως του καταλογίζουν.

Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου στους άντρες

Προηγούμενο άρθρο

Το μικρό νησί των Κυκλάδων που αν πας μια φορά, θα θέλεις να ξαναπάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα