Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι οι μετοχές ακινήτων εξακολουθούν να αναζητούν τη δυναμική τους, κατά τη διάρκεια της επιδημίας

0

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι η αγορά στον τομέα των ακινήτων ανακάμπτει κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Οι επενδυτές όμως πρέπει να είναι πιο δημιουργικοί για να επιβιώσουν.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας επαγγελματίας επενδυτής ακινήτων από την Ελλάδα δηλώνει ότι οι μετοχές ακινήτων ανακάμπτουν. Ο κύριος λόγος για αυτή την κατάσταση είναι λόγω της ανάκαμψης από το COVID. Οι επενδυτές βλέπουν μια μακροπρόθεσμη οικονομική προοπτική λόγω της ανάκαμψης αυτής.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σκέφτονται να έχουν καινούργιο σπίτι για την αγαπημένη τους οικογένεια. Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Η επιδημία πλήττει σημαντικά όλους τους τομείς. Αργά αλλά σίγουρα μπορούμε να χειριστούμε την κατάσταση. Προτρέπει τους ανθρώπους να βγουν έξω ή να αναζητήσουν κάτι που χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένου ενός σπιτιού που είναι προς πώληση. Μπορούν να βρουν τις πληροφορίες διαδικτυακά πριν συναντηθούν με το γραφείο ακινήτων. Από την άλλη πλευρά, τα γραφεία ακινήτων προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές για τους πιθανούς πελάτες τους. Πράγματι, οι πελάτες δεν μπορούν να αρνηθούν την προσφορά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέρος διαμονής σε προσιτή τιμή. «

Η κατάσταση δεν είναι πολύ καλή στη βιομηχανία του τουρισμού και της ιδιοκτησίας, αλλά πηγαίνει όλο και καλύτερα. Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα των γραφείων ιδιοκτησίας αυξήθηκαν. Μία από τις εταιρείες ακινήτων κερδίζει έως και 28% των εσόδων σε σχέση με πριν. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις νέες επιλογές όπως αυτή της απομακρυσμένης εργασίας. Αυτή η προϋπόθεση αυξάνει τις πωλήσεις έως και 2 εκατομμυρίων αγοραστών, αρκεί οι πωλητές ή οι ενοικιαστές να προσφέρουν μια προσιτή τιμή στους πιθανούς πελάτες τους.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε: «Οι επενδυτές μπορούν επίσης να επενδύσουν τα χρήματά τους στο ακίνητο τώρα. Μπορούν να αγοράσουν ένα δεύτερο ή ένα «μεταχειρισμένο» σπίτι. Και μετά μπορούν να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να το πουλήσουν ξανά. Αυτό το απλό τέχνασμα δίνει στους επενδυτές μεγάλα έσοδα.»

Το δύσκολο μέρος της επένδυσης στον τομέα των ακινήτων είναι ο πολύ σκληρός ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός αναγκάζει τα γραφεία ακινήτων να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους με χαμηλό επιτόκιο, αλλά ακόμα με τη χαμηλή προοπτική απόδοσης. Δεν υπάρχει επιλογή για τα γραφεία εκτός από το να το κάνουν για να σώσουν με αυτό τον τρόπο την επιχείρησή τους.

Ευτυχώς, ορισμένες εταιρείες κάνουν κάτι πιο δημιουργικό για να διατηρήσουν την τιμή και να έχουν υψηλότερη προοπτική απόδοσης. Βασίζονται στο ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πωλήσεις κατοικιών αυξάνονται κατά 25%. Αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο από ό, τι την προηγούμενη περίοδο.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί λόγω της κατάστασης. Τα γραφεία ακινήτων πρέπει να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να προσελκύσουν περισσότερους πιθανούς πελάτες που θα έρθουν και θα αγοράσουν ένα σπίτι. Είναι δύσκολο και αποτελεί πρόκληση, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Η αγορά ακινήτων γίνεται πράγματι πιο ασταθής σήμερα. Πρέπει να αναλύσουμε βαθιά πριν αναλάβουμε δράση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η κίνηση που θα κάνετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρηση. Αν δεν είναι, αφήστε το και βρείτε άλλες λύσεις. »

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι επενδυτής ακινήτων. Αναπτύσσει μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην κατασκευή πολυτελών ξενοδοχείων, σπιτιών και χωριών. Είναι επίσης επαγγελματίας entrepreneur που διευθύνει πολλές επιχειρήσεις.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τους λόγους της ανόδου στον τομέα των ακινήτων, μετά την πρώτη περίοδο του Covid-19

Προηγούμενο άρθρο

Οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σήμερα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα Business

Περισσότερα Άρθρα