ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός με τα φυτικά ροφήματα – Περιζήτητα λόγω κορωνοϊού

0

Τις τελευταίες ημέρες λόγω Κορωνοϊού, παρατηρούμε νέα πράγματα και τάσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μας απασχολούσαν.

Όπως για παράδειγμα τη «στροφή» των καταναλωτών στα φυτικά ροφήματα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και παρέχουν διάφορες δράσεις, όπως για παράδειγμα αντιοξειδωτικά, διουρητικά, τονωτικά κλπ.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Νίκα, ιδιοκτήτη της εταιρείας Coffee Expert, οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό του κατάστημα www.coffeexpert.gr έκαναν «limit up» τις τελευταίες ημέρες, με αύξηση που ξεπερνάει το 500%.

Η μεγάλη αύξηση πωλήσεων αφορά τα προϊόντα Foodness που είναι οργανικά και φυτικά. 

Οι καταναλωτές έχουν στραφεί στην παραγγελία και μαζική αγορά προϊόντων και ροφημάτων που διαθέτουν εκχυλίσματα Σπιρουλίνας, Τζίνσενγκ, Μάκα, Πράσινο σπαράγγι, Ganoderma και άλλων συστατικών που είναι γνωστά για τη δράση τους στην τόνωση και την ενίσχυση του οργανισμού.

Πρώτα σε πωλήσεις, είναι τα οργανικά προϊόντα που είναι συμβατά με μηχανές Dolce Gusto & Nespresso, όπως επίσης και τα είδη τσάϊ με αντίστοιχα συστατικά.

Πολλοί βέβαια, δεν χάνουν την ευκαιρία να παραγγείλουν και τον αγαπημένο τους καφέ σε μερίδες για το σπίτι, αφού καλούνται πλέον να μη βγαίνουν από το σπίτι λόγω Κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος Σκιάθου ζητά την απομόνωση του νησιού!

Προηγούμενο άρθρο

Ο Βασίλης Μηλιώνης μιλά για το χώρο των επενδύσεων και τον τομέα του real estate κατά την περίοδο του Κορωνοϊού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα