ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Δρακόντεια” μέτρα με 500 αστυνομικούς στην Τούμπα!

0

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μυρίζει… μπαρούτι μετά και την εξωαγωνιστική αντιπαράθεση των δύο ομάδων και έτσι στη Θεσσαλονίκη και σημάνει “συναγερμός”.

Η αστυνομία ετοιμάζει “δρακόντεια” μέτρα μέσα και έξω από την Τούμπα στο πλαίσιο του αγώνα και σύμφωνα με τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Χρήστος Μπουλούμπαση, πάνω από 500 αστυνομικοί και ΜΑΤ θα διατεθούν για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Όσα είπε ο Ταξίαρχος Μπουλούμπασης στο Focus Fm 103,6

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την Θεσσαλονίκη και για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας έχουν δείξει ότι κρατάνε τους τόνους χαμηλά και ξέρουν να φέρονται πολιτισμένα. Δεν μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα και έτσι θα γίνει και σ’ αυτό τον αγώνα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης θα είναι ιδιαίτερη ενισχυμένη έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα παιχθεί μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι έξω. Το δίχτυ υπάρχει στη Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μας υποσχέθηκε ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Όσοι πάνε στις θύρες 4-5-6-7 μπορούν να πάνε ελεύθερα όποια ώρα θέλουν.

Θα συνιστούσα στον κόσμο που θα πάει στις Θύρες 8-1-2-3, επειδή θα υπάρχουν αρμοί και αποστείρωση του χώρου για να έρθουν ομαλώς οι αποστολές, να μεταβεί στο γήπεδο μετά τις 6 το απόγευμα. Να είναι υπομονετικοί όλοι, μπορεί να έχουν μία μικρή καθυστέρηση, λόγω του πολύ κόσμου που θα υπάρχει στο γήπεδο. Θα υπάρχουν ζώνες και φραγμοί ελέγχου, θα είναι αυστηροί οι έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου. Είναι γεγονός πως υπάρχει μία μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα μέτρα είναι αυξημένα όπως οφείλουμε σε κάθε κρίσιμο ντέρμπι μεγάλου επιπέδου. Και από τις όμορες περιοχές έχουμε ζητήσει να έρθουν διμοιρίες για ενίσχυση. Υπολογίζω ότι πάνω από 500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο. Θα είναι τρεις Εισαγγελείς μαζί μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στο έργο μας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωτερικά, σε περίπτωση που ζητήσουμε κάποια νομική βοήθεια να μας την παρέχουν».

Ελένη Μενεγάκη: Γιορτάζει πέντε χρόνια γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Προηγούμενο άρθρο

Νεκρό 8χρονο κορίτσι – Βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερα Άρθρα