ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλακιωτάκης: Έρχονται επιδοτήσεις των θέσεων απασχόλησης στην Ακτοπλοΐα

0

Πέρα από την ενίσχυση στον χώρο της ακτοπλοΐας με 30 εκατομμύρια ευρώ θα υπάρξουν και σημαντικές παρεμβάσεις τις επόμενες ημέρες με επιδοτήσεις των θέσεων απασχόλησης, στηρίζοντας έμπρακτα τους ναυτικούς και τις εταιρείες δήλωσε ο Γ. Πλακιωτάκης

Τη συνεχή στήριξη του κλάδου της ακτοπλοΐας, τόσο των εταιρειών όσο και των εργαζομένων σε αυτή ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μιλώντας στα εγκαίνια του ε/γ-ο/ «ΚύδωνΠαλλάς» της Minoan είπε: «Εχουμε προβεί σε σημαντικές θεσμικές επεμβάσεις στην ακτοπλοΐα. Στηρίξαμε και στηριζουμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τους ναυτικούς μας. Ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο» και προσέθεσε: «Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα. Και πέρα από την ενίσχυση στον χώρο της ακτοπλοΐας με 30 εκατομμύρια ευρώ θα υπάρξουν και σημαντικές παρεμβάσεις τις επόμενες ημέρες με επιδοτήσεις των θέσεων απασχόλησης, στηρίζοντας έμπρακτα τους ναυτικούς και τις εταιρείες.

Για το «Κύδων Παλλάς» ανέφερε: «Σε μία χρονική στιγμή που η επιτυχής αντιμετώπιση της νέου κορωνοιού στη χώρα μας έχει επιτρέψει την επάνοδο στην κανονικότητα, αλλά και το άνοιγμα του τουρισμού, φυσικά με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, η δρομολόγηση του «Κύδων Παλάς» συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που σας περιέγραψα, ενισχύει τη συνολική προσπάθεια για τον τουρισμό στη δύσκολη φετινή χρονιά, αλλά και αποτελεί επένδυση για τα χρόνια που έρχονται»

newmoney.gr

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα το οποίο θα είναι στην πανέμορφη Ανδρο

Προηγούμενο άρθρο

«Έσβησε» αθόρυβα ο θρυλικός εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Λαιμός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα