ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εμπόλεμη κατάσταση Έλενα Ακρίτα και Άδωνις Γεωργιάδης! “Βροχή” οι βόμβες!!!

0

Με σκληρές επιθέσεις από πλευράς Έλενας Ακρίτα και χτυπήματα ακόμα και κάτω από τη ζώνη από τον Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζεται στο διαδίκτυο η άγρια κόντρα ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο και στον υπουργό Ανάπτυξης.

Το τελευταίο επεισόδιο στις… σχέσεις τους πυροδοτήθηκε με αφορμή την αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό.

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο στο twitter, η Eλενα Ακρίτα σχολίασε: «Άλλος ένας θρίαμβος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Αποσύρεται η Μαριάννα Λάτση από το Ελληνικό. Τουλάχιστον του έμεινε το μαύρισμα»..

Η ανάρτηση ήταν προφανώς προκλητική. Αλλά στην αντίδρασή του ο υπουργός υπερέβη τα εσκαμμένα, αφήνοντας αιχμές για την ψυχική της υγεία! «Η οικογένεια Λάτση προχώρησε σε μια ενδοοικογενειακή συμφωνία μεταξύ των δύο αδελφών, όπου η μία πλευρά της οικογένειας πήρε το ένα κομμάτι της κοινής τους περιουσίας και η άλλη το άλλο. Τώρα το πώς αυτό αφορά στην Κυβέρνηση και στον Υπουργό μόνον το άρρωστο μυαλό της το ξέρει!» ανταπάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Ακολούθησε νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Λοιπόν, ακούστε κύριε Άδωνι Γεωργιάδη, για να τελειώνουμε. Το ‘άρρωστο μυαλό της’ είναι μηνύσιμο. Το γεγονός πως πάλεψα και παλεύω τριάντα χρόνια με την κατάθλιψη δεν σας δίνει το δικαίωμα να με στοχοποιείτε και να προβαίνετε σε άθλιους χαρακτηρισμούς! Οι άνθρωποι που πολεμάμε τη νόσο αυτή είμαστε όλοι άξιοι σεβασμού και δεν σας επιτρέπουμε να μας πιάνετε στο στόμα σας. Ντροπή!».

Και ύστερα από αυτή την ανάρτηση, ήρθε η απάντηση από τον Γεωργιάδη, ο οποίος, τόνισε ότι δεν γνώριζε το γεγονός που αναφέρει η κυρία Ακρίτα: «Αγαπητή κυρία Ακρίτα, ούτε ήξερα ούτε θα μπορούσα να ξέρω ότι πάσχετε από κατάθλιψη. Σας εύχομαι πολλά περαστικά και δεσμεύομαι να μην σας ασκήσω κριτική ξανά, για όσα γράφετε κάθε μέρα για μένα, αφού τώρα πλέον θα τα βλέπω υπό άλλη σκοπιά. Η επένδυση πάει μία χαρά πάντως».

Τραυματίστηκε 15χρονη από τζετ σκι που οδηγούσε 13χρονος!

Προηγούμενο άρθρο

Για πολλοστή φορά έστησε οργανωμένη χασισοφυτεία – Έχουν κουραστεί να τον συλλαμβάνουν οι Αρχές

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα