ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του νεκρού βρέφους στο Παίδων – «Φάνηκε η αλήθεια»

0

Μαζί με τα άλλα δυο παιδιά τους βρίσκονται οι γονείς του νεκρού βρέφους από τη Συρία καθώς ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην ασκήσει ποινική δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο τραυματισμός του παιδιού προήλθε από αμβλύ όργανο μέσω του οποίου λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ο 23χρονος πατέρας του βρέφους, βρισκόμενος έξω από τη ΓΑΔΑ, λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, μίλησε στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και ανέφερε: «Έχασα την κόρη μου την Κυριακή, συνέπεια μίας χρόνιας ασθένειας. Στην αρχή έγινε ένα λάθος σε βάρος μου, αλλά μετά βρέθηκε η αλήθεια. Δοξάζω τον Θεό. Ευχαριστώ τους αστυνομικούς και τους γιατρούς, οι οποίοι προσπάθησαν και ανέδειξαν την αλήθεια ότι η κόρη μου πέθανε φυσιολογικά».

Τον ίδιο πόνο αλλά και την ίδια ανακούφιση νιώθει και η 22χρονη μητέρα του βρέφους. «Ακολουθούσε η κόρη μου ένα πρόγραμμα φαρμακευτικής αγωγής, είχε πρόβλημα στο να καταπιεί. Είναι δυνατόν το κοριτσάκι να βιάστηκε από τον πατέρα του και να είμαι και έγκυος τριών μηνών; Είμαι σα χαμένη, έχασα το κοριτσάκι μου, δεν έχω τον άνδρα μου, νιώθω πολύ άσχημα» ανέφερε στην κάμερα η μητέρα έχοντας στην αγκαλιά το δίδυμο αδερφάκι του κοριτσιού που έχασε.

«Μήνυση, φουλ επίθεση εναντίον αυτής της σατανικής ιατροδικαστικής υπηρεσίας»

Στο ότι θα προχωρήσει σε μήνυση τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αρουάν Μπάκρι στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, εναντίον της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που ανέφερε πως υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση κατά του βρέφους.

«Μήνυση, φουλ επίθεση εναντίον αυτής της σατανικής ιατροδικαστικής υπηρεσίας, κατευθείαν. Δεν ξέρω πόσες κατηγορίες θα βάλουμε. Να ξέρουν πως δεν θα μείνουμε ήσυχοι μέχρι να τους ξεριζώσουμε» ανέφερε.

«Φάνηκε η αλήθεια ξεκάθαρα»

Ο πατέρας του βρέφους κ. Τζαμάλ Σαλέχ και ο δικηγόρος του κ. Αρουάν Μπάκρι βρέθηκαν στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και συνομίλησαν με τον παρουσιαστή κ. Νίκο Χατζηνικολάου για το θέμα.

Τι άλλαξε τελικά και το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν τελείως διαφορετικό από τις αρχικές δηλώσεις του; «Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στη συνέχεια ο 23χρονος πατέρας του βρέφους ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου αν νιώθει δικαιωμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, απάντησε: «Δόξα τω Θεώ, φάνηκε η αλήθεια ξεκάθαρα και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή και ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Αστυνομία».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος κ. Μπάκρι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη: «Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας».

Βόλος: Λήστεψαν ζευγάρι και κράτησαν την 23χρονη κοπέλα για όμηρο

Προηγούμενο άρθρο

Πώς τα μωρά θα αποκτούν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ από την ώρα που γεννιούνται

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα