ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

0

ΚΡΙΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Με άστοχες ή λανθασμένες κινήσεις προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπά. Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια. Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα.

ΛΕΩΝ: Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα. Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει.

ΖΥΓΟΣ: Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σας με ουσιαστικό διάλογο. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες. Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής. Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Κρατήστε συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά. Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας, καθώς δεν σας οδηγεί εκεί που θέλετε

newsbreak.gr

Ροτβάιλερ: Γιατί τα σκυλιά αυτής της ράτσας είναι πιο επικίνδυνα

Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτο: Πέθανε ο εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΖΩΔΙΑ

Περισσότερα Άρθρα