ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είπε ο 27χρονος αστυνομικός για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

0

Ραντεβού στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων με 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε επαφές, φέρεται να πραγματοποίησε η 16χρονη από τα Τρίκαλα που βρέθηκε νεκρή δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής μαθήτριας, Δημήτρης Σαμαρτζής, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου τη 16χρονη συνόδεψε μια ξαδέρφη της μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με τον 27χρονο. Όταν ο τελευταίος έφθασε στην πλατεία, εκείνη ζήτησε από την ξαδέρφη της να φύγει, χωρίς στη συνέχεια να γνωρίζει κανείς πού πήγαν οι δυο τους.

Ωστόσο, ο ίδιος ο αστυνομικός στην κατάθεση που έθεσε την Πέμπτη (16/07) στους συναδέρφους του στα Τρίκαλα ισχυρίστηκε πως έμαθε για το θάνατό της από τα ΜΜΕ, την επόμενη ημέρα.

Ο 27χρονος γνωρίστηκε με την ανήλικη κοπέλα μέσω διαδικτυακής σελίδας ανάρτησης φωτογραφιών, πριν από μερικές εβδομάδες. Προχθές κανόνισαν, επίσης μέσω τις συγκεκριμένης ιστοσελίδας, να βρεθούν και από κοντά. Σύμφωνα με τον ίδιο, πράγματι βρέθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα με την 16χρονη στον Προφήτη Ηλία, αλλά στη συνέχεια έφυγε. Όπως εξήγησε, μάλιστα, εκείνη δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας.

Απίστευτο σοκ με τον βιασμό 5χρονου από τέσσερα αγόρια κάτω των 13 ετών!

Προηγούμενο άρθρο

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα