ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Το είδαμε κι αυτό! Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς ζητάει από τους υπαλλήλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα κολλήσουν κορωνοϊό

0

Δεν είναι λίγες η φορές πλέον, που η «παράνοια» του κορωνοϊού οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις, μια απ’ αυτές φέρεται πως είναι και του διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ ζητάει από του υπαλλήλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αναφορικά με τα μέτρα προφύλαξης των υγειονομικών έναντι του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ομοσπονδία, «ο διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να… ελέγξει τη διασπορά του κορονοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους»!
Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη δήλωση αναφέρει: «Δηλώνω πως κατά την ολιγοήμερη άδεια/ρεπό μου που θα λάβω από … έως … δεν θα αναπτύξω -πέραν των συνήθων- καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό.

Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να ελέγξει τη διασπορά του κορωνοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.

Σας κοινοποιούμε την υπεύθυνη δήλωση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση. Μοίρασε υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες υποχρεούνται να υπογράψουν οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου που αναγράφει τα εξής:

”Δηλώνω πως κατά την ολιγοήμερη άδεια/ρεπό μου που θα λάβω από … έως … δεν θα αναπτύξω -πέραν των συνήθων- καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό.

Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2”.

Ο Διοικητής βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στοχοποιώντας τους εργαζομένους. Απαράδεκτη διοικητική πράξη που δεν είναι άξια σχολιασμού.

Εξάλλου γνωρίζει ο εν λόγω Διοικητής ότι στο Νοσοκομείο του πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκαν περιστατικά κορωνοϊού που ξέφυγαν (μαιευτική, ορθοπεδική).

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει ώστε να αποσυρθεί η κατάπτυστη αυτή υπεύθυνη δήλωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Προσοχή! Μην αφήνετε πλαστικά μπουκάλια στο αυτοκίνητο…

Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΟΣ! Μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να γίνει αυτό το τηλεφώνημα σε ζωντανή εκπομπή (BINTEO)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα