ΚΟΣΜΟΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τους «τσάκωσε» το Google Maps γuμvούς

0

Σε διαδρομή στην καρδιά μιας οροσειράς της Ταϊβάν, ένα ζευγάρι σκέφτηκε ότι η γuμvή τους αγκαλιά θα παραμείνει για πάντα το μυστικό τους.

Ωστόσο, μια εικόνα της ιδιαίτερης αυτής στιγμής τους, έχει γίνει viral καθώς την έχουν δει χιλιάδες άτομα μέσω του Google Street View, που τους «τσάκωσε».

Αν και η Google στους χάρτες έχει κανόνες για το γυμνό περιεχόμενο, δηλαδή διαγράφεται άμεσα, στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη αυτό.

Η εικόνα θα ήταν πιθανό να παραμείνει ανύπαρκτη, αν δεν ήταν ένας χρήστης του Google Maps, o οποίος παρατήρησε το ζευγάρι και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χρήστης που εντόπισε το ζευγάρι είπε μάλιστα: «Κοίταξα στο Google για να δω αν θα βρω κάποια ζώα και απροσδόκητα ήρθε σε αυτό το υπέροχο θέαμα!»

Το tweet του έχει μοιραστεί ευρέως και το έχουν δει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους δήλωσαν με χαρά ότι επρόκειτο να ψάξουν αμέσως για το Shantian Road.

Αν κάποιος βάλει στους χάρτες το συγκεκριμένο δρόμο αρχικά θα δει μόνο το άσπρο αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ αν στη συνέχεια κάνει περιστροφή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 360 μοιρών του Google Maps, θα «σκοντάψει» πάνω στους γuμvούς εραστές.

Ο τεχνολογικός γίγαντας δεσμεύθηκε να περιορίσει το γuμvό, μετά από μια εικόνα μιας γυναίκας από την Ταϊβάν που έβγαλε το στήθoς της, πέρυσι.

Μάλιστα, η Google δήλωσε ότι θα είναι πιο αυστηροί οι αλγόριθμοί της που λογοκρίνουν τις σε ξουαλικές εικόνες τοποθετώντας pixels.

Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε στο MailOnline ότι η εικόνα έχει πλέον καταργηθεί για παραβίαση των πολιτικών της.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Κορομηλά!

Προηγούμενο άρθρο

Πού καταλήγουν οι απαγορευμένες σχέσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα Άρθρα