ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία! «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρία Νομικού

0

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Μαρία Νομικού, της γνωστής οικογενείας των βιομηχάνων τομάτας, που συνδέεται και με τη Βοιωτία.

Η 50χρονη επιχειρηματίας που ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Κουμπάρο, βρέθηκε νεκρή στις ΗΠΑ όπου είχε μεταβεί για τις σπουδές του γιου της.

Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της. Ηταν Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων στην Νομικός ΑΕ ενώ το 2008 διετέλεσε διευθύντρια της ομώνυμης βιομηχανίας στην Αλίαρτο.

Από τον διευθυντή εργοστασίου Aλιάρτου της Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε. Kωνσταντίνο Σωτηρόπουλο δημοσιεύουμε τη γνωστοποίηση της ημέρας της κηδείας της Μαρίας Νομικού. Η Μαρία Νομικού είχε αποβιώσει ξαφνικά στις ΗΠΑ .

Η Μαρία Νομικού, 51 ετών, απεβίωσε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019. Η απώλειά της είναι μεγάλη για την οικογένειά της, τους φίλους της και όλη την εταιρεία Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30 από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Π. Ψυχικού. Θα ακολουθήσει καφές στο κτίριο του ΣΑΚΑ στο Κολλέγιο Αθηνών, Ψυχικό. Για τη διευκόλυνσή σας θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από το ναό.

3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο είχε ο βασικός προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ!

Προηγούμενο άρθρο

Λουκέτο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα