ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter: Έρχεται νέο χαρακτηριστικό που θα ενθουσιάσει

0

Το Twitter ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στην εφαρμογή του δημοφιλούς social media. Μπορεί η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων να μην είναι κάτι το νέο, αλλά έρχονται για πρώτη φορά στο Twitter.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOS, προς το παρόν για ορισμένους χρήστες. Αυτοί θα δουν το εικονίδιο της κυματομορφής δίπλα σε αυτό της κάμερας, όταν επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα νέο tweet.

Τα ηχογραφημένα tweets υποστηρίζουν έως 140 δευτερόλεπτα ήχου. Αν ο χρήστης ξεπεράσει αυτό το χρονικό όριο, τότε αυτόματα θα δημιουργείται ένα νέο tweet, το οποίο θα εμφανίζεται σαν thread κάτω από το πρώτο. Αρχικά τα ηχητικά tweets αφορούν μόνο original tweets, και όχι replies ή retweets.

“Με την πάροδο του χρόνου, οι φωτογραφίες, τα videos, τα gifs και οι επιπλέον χαρακτήρες σας επέτρεψαν να προσθέσετε τη δική σας πινελιά και προσωπικότητα στις συζητήσεις σας. Αλλά μερικές φορές, οι 280 χαρακτήρες δεν είναι αρκετοί και κάποιες χροιές της συζήτησης χάνονται στη μετάφραση. Οπότε ξεκινώντας από σήμερα, δοκιμάζουμε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προσθέσει ένα πολύ πιο ανθρώπινο στοιχείο στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το Twitter – την ίδια τη φωνή σας” αναφέρει η ανακοίνωση του Twitter.

Η ομολογία της «κοκκινομάλλας»: Πώς προσέγγισε τη Μαρκέλλα-Που την πήγε-Τι της έδωσε

Προηγούμενο άρθρο

Επίθεση με βιτριόλι: «Ψάχνεται» να δουλέψει στις φυλακές για να μειώσει την ποινή η 35χρονη! (βίντεο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα Άρθρα