ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ από το «Παιχνίδι του Πνιγμού»- Και δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες και πάλι από το Λουτράκι

0

Βίντεο ντοκουμέντο από το «παιχνίδι του πνιγμού» που όπως φαίνεται είναι σε έξαρση στη χώρα μας, αφού επιβεβαιώνεται και δεύτερο περιστατικό στο ίδιο σχολείο και πάλι στο Λουτράκι!

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ο τηλεοπτικός σταθμός «Open» βίντεο που φαίνεται χαρακτηριστικά, ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του. Το βίντεο_ντοκουμέντο, ανέβασε μια μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη για το OPEN, μόλις πέντε ώρες μετά το περιστατικό με τον 12χρονο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ένα κορίτσι του Γυμνασίου να κρατάει την αναπνοή του. Στη συνέχεια να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Αυτό το βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί το κορίτσι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Από κάτω, μάλιστα, υπάρχουν πολλά σχόλια από αρκετούς συνομήλικούς της, οι οποίοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εκπαιδευτικός, μάλιστα, που μίλησε στο OPEN, υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε κι αυτός το παιχνίδι του πνιγμού. Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μαθητές Δημοτικού κάνουν το ίδιο παιχνίδι. Μαθητής της Ε’ Δημοτικού, μάλιστα, που μίλησε στο OPEN, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει παίξει το παιχνίδι έξι φορές. «Είναι πλέον της μόδας τα παιδιά να παίζουν το παιχνίδι του πνιγμού στο Λουτράκι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μαθητής στον Μαρίνο Αλειφέρη.

Για το πρώτο περιστατικό με τον 12χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μίλησε στο κανάλι ο θείος του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο».

Αυτή τη vintage φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή σίγουρα θέλεις να τη δεις

Προηγούμενο άρθρο

ΣΟΚ! Μοντέλο έκανε τατουάζ στο μάτι και τυφλώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα