ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με αγριογούρουνο – «Εφιάλτης» για παρέα που επέστρεφε από διακοπές

0

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί το ταξίδι της επιστροφής από διακοπές για παρέα δύο κοριτσιών και δύο αγοριών από τον Βόλο, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε το ένα από τα δύο αγόρια της παρέας, είχε «μετωπική» με αγριογούρουνο στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, λίγα μέτρα πριν το σημείο, όπου πριν από έξι χρόνια, το 2014, είχαν χάσει τη ζωή τους τρία νέα παιδιά.

Η παρέα, δύο κορίτσια, ηλικίας 21 και 24, και δύο αγόρια, ηλικίας 25 και 26 χρόνων αντίστοιχα, επέστρεφε στον Βόλο από την Λευκάδα, έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν κινούνταν στην παλιά εθνική οδό, όταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα στη διαδρομή μεταξύ Στεφανοβικείου – Ριζομύλου, στο αποκαλούμενο και σημείο «καρμανιόλα», πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους στο οδόστρωμα ένα μεγαλόσωμο αγριογούρουνο.

Ευτυχώς ο νεαρός οδηγός δεν σάστισε. Πρόλαβε και σχεδόν ακαριαία πάτησε φρένο «κοκαλώνοντας» το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Το ευτύχημα για τα νεαρά παιδιά ήταν ότι εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν πολύ περιορισμένη και από το αντίθετο ρεύμα δεν ερχόταν αυτοκίνητο. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης με το μεγαλόσωμο ζώο η μπροστινή πλευρά του οχήματος σχεδόν καταστράφηκε. Οι επιβάτες δεν πίστευαν στην τύχη τους, ότι εκτός από τις υλικές ζημιές, οι ίδιοι ήταν σώοι και αβλαβείς.

Μάλιστα, ο θόρυβος που προκάλεσε η σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλος, με αποτέλεσμα ιδιοκτήτης πρατηρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο του συμβάντος να προστρέξει για να δει τι συμβαίνει. Ειδοποιήθηκε αμέσως η οδική βοήθεια προκειμένου να απομακρυνθεί το στραπατσαρισμένο όχημα από τον δρόμο, ενώ για το συμβάν έγινε αναφορά στην Τροχαία Βόλου.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες τα αγριογούρουνα σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας έχουν γίνει μάστιγα. Εκτός από τις μεγάλες καταστροφές που προκαλούν στις γεωργικές καλλιέργειες, τα μεγαλόσωμα ζώα αυξάνουν συνεχώς την παρουσία τους στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: Ταχυδρόμος Βόλου

Κρήτη: Έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου του

Προηγούμενο άρθρο

Υποχρεωτικός ο προηγμένος εξοπλισμός ασφαλείας σε όλα τα νέα οχήματα από το 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα