UncategorizedΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση-βιτριόλι: «Μίλησαν» το λαπ τοπ και το κινητό της Έφης! Τα μυστικά που την δένουν χειροπόδαρα

0

Τα μυστικά που κρύβουν το λαπ τοπ και το κινητό της 35χρονης που κρατείται στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έχουν αποκωδικοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση και έτσι συμπληρώνεται το παζλ του τρόμου και σε ό,τι αφορά το κομμάτι του συνεργού αλλά και σχετικά με την προμήθεια του δολοφονικού υγρού.

Όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, «την έχουν πλέον δεμένη χειροπόδαρα σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που την ενοχοποιούν». ‘Ήδη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ιωάννα, που έχει πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο και βρίσκεται στο σπίτι της μετά από επτά επώδυνα χειρουργεία, έχει ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και περιμένει έστω μια λέξη από την κατηγορούμενη που ίσως απαντήσει στο μεγάλο «γιατί» που τη βασανίζει.

Ωστόσο, η 35χρονη Έφη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής και κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την αποφυλάκισή της. Είναι απόμακρη, πειθαρχημένη και δεν έχει πολλά-πολλά με καμία από τις άλλες επτά συγκρατούμενές της. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη φυλακή ζήτησε να εργαστεί, κάτι που σημαίνει μείωση της όποιας ποινής ενδεχομένως της επιβληθεί.

Ποιος είναι ο λόγος, όμως, που επέλεξε τη συγκεκριμένη τακτική και σε τι αποσκοπεί; Έμπειροι νομικοί λένε ότι η 35χρονη ποντάρει ξεκάθαρα στην αλλαγή του κατηγορητηρίου. Διότι, αν η απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα) γίνει βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (πλημμέλημα) τότε θα αποφυλακιστεί άμεσα, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα δεν προβλέπει φυλάκιση και έτσι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα είναι ελεύθερη.

Η ίδια εντός φυλακών κρατάει όπως προαναφέραμε χαμηλό προφίλ, έχει υποδειγματική συμπεριφορά και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της προκειμένου να μην βρεθεί εμπόδιο στην επίτευξη του βασικού της στόχου. Αυτού της αλλαγής του κατηγορητηρίου που θα της ανοίξει το δρόμο προς την ελευθερία.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους της. Μετά από αλλεπάλληλα χειρουργεία, πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι της, έχοντας όμως μπροστά της έναν πολύ μακρύ δρόμο για την αποκατάσταση της σωματικών και των ψυχικών της τραυμάτων.

Χανιώτης νοικιάζει «σπίτι lux» 4 τ.μ. μόνο με 750 ευρώ και γίνεται viral (ΦΩΤΟ)

Προηγούμενο άρθρο

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22 Αυγούστου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα Uncategorized

Περισσότερα Άρθρα