ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος: Οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από καρωτίδα και καρδιά – Εικόνες σοκ μετά τον πυροβολισμό

0

Ενέδρα έστησαν το πρωί έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στα Βριλήσσια.

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες». Αυτό τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για την επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, λίγο μετά τις 3:00, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σύζυγος του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σημείο και πήγαν με το αυτοκίνητό του στο «Σισμανόγλειο». Στη συνέχεια, όμως, ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Φωτογραφίες με τον Στέφανο Χίο αιμόφυρτο μετά τον πυροβολισμό στον λαιμό δημοσίευσε το makeleio:

Ο δράστης τον πυροβόλησε από το παράθυρο του οδηγού, ωστόσο, ο δημοσιογράφος ήταν τυχερός, καθώς φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι -σύμφωνα με τον εκδότη- το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου, χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Έμαθε ότι η κόρη του θα βγει ραντεβού… και δείτε τι έκανε!

Προηγούμενο άρθρο

Το βίντεο και οι αποκαλύψεις για το τρίτο πρόσωπο – Τι λέει η οικογένεια της 16χρονης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα