Business

Τα καλύτερα γραφεία digital marketing 2024

0
ta kalytera grafeia digital marketing

Τα καλύτερα γραφεία digital marketing 2024

Το digital marketing την εποχή μετά τον κορωνοϊό είναι πιο απαραίτητο από ποτέ για επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας, που επιθυμούν να παραμείνουν «ζωντανές» στο στίβο της αγοράς παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Η αναγκαιότητα αυτή έγινε αντιληπτή από την πρώτη μέρα που το lockdown μπήκε στη ζωή μας. Πολλοί επιχειρηματίες έσπευσαν τότε μέσα σε λίγες ημέρες να ακολουθήσουν την ψηφιακή πραγματικότητα και να καλύψουν το κενό της απουσίας όλων αυτών των χρόνων για το brand τους. Άλλοι τα κατάφεραν περισσότερο και άλλοι λιγότερο, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών. Κάποιοι αντιστάθμισαν την απώλεια των εσόδων τους, κάποιοι όχι. Που μπορεί να οφείλεται όμως η επιτυχία των λίγων;

Ο πρώτος παράγοντας είναι τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκαν από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Είναι γεγονός πως οι υπηρεσίες digital marketing είναι πολλές. Οπότε, η επιλογή όσων πραγματικά χρειάζονται και όχι κάποιων άλλων λιγότερο χρήσιμων,  είναι κάτι πραγματικά δύσκολο.

Το βασικότερο όμως από όλα είναι η επιλογή ενός έμπειρου γραφείου digital marketing. Που γνωρίζει καλά την αγορά και με απλά λόγια ξέρει «να βάζει το προϊόν στην αγορά». Να έχει εμπειρία και να μπορείς να το εμπιστευτείς.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα γραφεία digital marketing σε όλο τον κόσμο για το έτος 2024, σύμφωνα με την Sales Manago, ηγέτιδα εταιρεία στο Marketing Automation, από το παγκόσμιο Τop500 των ταχέως αναπτυσσόμενων & κερδοφόρων επιχειρήσεων του πλανήτη, σύμφωνα με το Forbes.

Τα καλύτερα γραφεία digital marketing 2024

Η πρώτη από τις κορυφαίες εταιρείες digital marketing είναι η VNG Digital Marketing Group. Μια αμιγώς ελληνική διαφημιστική εταιρεία με τεράστια εξειδίκευση στο digital. Διαθέτει 25μελη ομάδα από 16 επαγγελματικές ειδικότητες, έχει αναλάβει μικρά και μεγάλα project σε όλο τον κόσμο, από όλο το φάσμα του digital marketing και φημίζεται για την ολοκληρωμένη στρατηγική, τη διαφορετική ματιά και την υπερεπίτευξη των στόχων που τίθενται. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πίσω από την επιτυχία και την ολοκληρωμένη εικόνα πολλών brand που πρωταγωνιστούν στην αγορά τους, κρύβεται η VNG.

Τα καλύτερα γραφεία digital marketing στον κόσμο το 2024

1η θέση VNG DIGITAL GROUP

2η θέση COALITION TECHNOLOGIES

3η θέση IGNITE VISIBILITY

4η θέση INFRONT WEBWORKS

5η θέση PBJ MARKETING

6η θέση SMARTSITES DIGITAL MARKETING

7η θέση THRIVE INTERNET MARKETING AGENCY

8η θέση WEBFX

9η θέση BIG LEAP

10η θέση PAGE TRAFFIC

Μελομακάρονα χωρίς ψήσιμο, αλεύρι και ζάχαρη – Μια συνταγή εύκολη

Προηγούμενο άρθρο

Αυτά είναι τα 17 ομορφότερα ελληνικά χωριά – Ποιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα Business

Περισσότερα Άρθρα