ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το καθόλου υγιεινό, αλλά απαράμιλλα γευστικό μυστικό μαγειρικής

0

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις εδώ, παρά ένα κόλπο βγαλμένο λέει από τα παλιά.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τηγανίσετε μπέικον για ένα λαχταριστό πρωινό ή brunch, μην πετάξετε το λίπος από το τηγάνι. Αντιθέτως, αποθηκεύστε το σε ένα βαζάκι μέσα στο ψυγείο.

Όταν χρειαστεί λοιπόν να μαγειρέψετε κάτι που προετοιμάζεται σε λάδι, αντικαταστήστε το ελαιόλαδο με το λίπος του μπέικον.

«Δεν θα θελήσετε να ξαναφάτε λαχανάκια Βρυξελλών με τον παλιό τρόπο!», γράφει χαρακτηριστικά…

Έρρικα Μπρόγιερ: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της. Τι ζήτησε η κόρη της

Προηγούμενο άρθρο

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση σε άστεγο – Του έβαλαν φωτιά και κάηκε ζωντανός!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Περισσότερα Άρθρα