ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΑΞΙΔΙ

Η ανεξερεύνητη παραλία της Ανατολικής Αττικής με το παράξενο όνομα! (βίντεο)

0

Μόλις 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα, υπάρχει μια μικρούλα και ανεξερεύνητη παραλία που λίγοι και μυημένοι έχουν γνωρίσει και απολαύσει το μπάνιο στα νερά της. Μια παραλία της Αττικής με κρυστάλλινα νερά που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείς εκεί. Και σίγουρα θα είναι πολλά αυτά που θα παραμείνεις εκεί. Ο λόγος για την παραλία Τσίου, ένα ομολογουμένως παράξενο όνομα που λίγη σημασία έχει μπροστά στην ομορφιά που σου προσφέρει.

Αν θες μια διαφορετική εμπειρία κυριακάτικου και όχι μόνο μπάνιου, τότε πρέπει να πας έστω και μια φορά στη συγκεκριμένη παραλία. Τσίου, η πανέμορφη και ανεξερεύνητη παραλία της Ανατολικής Αττικής

Η μικρή παραλία Τσίου βρίσκεται στην ουσία λίγο πριν το Λαύριο και οι χάρτες της Google θα σε βοηθήσουν να την εντοπίσεις πιο εύκολα. Η παραλία Τσίου διαθέτει στην πραγματικότητα μια στενή λωρίδα άμμου ανάμεσα στα λευκά βράχια και τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά της.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία οπότε απλώς μπορείς να βάλεις εκεί τον εξοπλισμό σου και να κάτσεις με τις ώρες. Μπορείς να απολαύσεις ακόμη και τον ήλιο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα και ίσως εκείνη την ώρα η παραλία να είναι πριβέ καθώς θα έχουν φύγει όλοι.

Και μπορεί να χρειαστεί να περπατήσεις λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Σαν κάθε ανεξερεύνητη παραλία που… σέβεται τον εαυτό της, η παραλία Τσίου έχει χώρο για πάρκινγκ αλλά όχι ακριβώς από πάνω της. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περπατήσεις αφού παρκάρεις το αυτοκίνητο, σε ένα μονοπάτι, μέχρι να σου αποκαλυφθεί το θαύμα.

Στη συνέχεια, ανεξερεύνητη αυτή παραλία της Αττικής θα απλωθεί μπροστά σου για να ευχαριστηθείς τον ήλιο και τη θάλασσα. Θα κάνεις τις βουτιές σου από τα βράχια και μετά μπορείς να χαλαρώσεις στην ψάθα σου και να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Θα εκπλαγείς με το πόσο κοντά στην Αθήνα, μπορεί να βρίσκεται ένα τέτοιο γαλάζιο διαμάντι.

Σίγουρα θα επιστρέψεις και μια επόμενη φορά μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι να πας, μπορείς να απολαύσεις τις εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά μέσα από το βίντεο του καναλιού Up Drones στο Youtube.

Η παραδεισένια αλλά και «καταραμένη» παραλία της Κρήτης…(βίντεο)

Προηγούμενο άρθρο

Ο πανεύκολος τρόπος να φτιάξεις λαχταριστές γαρίδες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα